PROGRAMMA

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

We programmeren op onregelmatige, maar frequente basis de mooiste films van dit moment.

Bij het Filmhuis Assen doen we er alles aan om je een onbezorgd avondje uit te bieden. We selecteren de films met zorg, geven je de mogelijkheid om thuis al je kaarten te kopen en bieden je bij ieder kaartje na afloop of in de pauze een drankje naar keuze aan.

Alle films worden vertoond in Podium Zuidhaege-De Schalm aan de Zuidhaege 2in Assen.  De Schalm is een sfeervolle zaal voorzien van een oplopende tribune, waardoor je altijd een prima zicht hebt op het filmscherm.

Podium Zuidhaege ligt centraal in de binnenstad. Kom je met de auto hou er dan rekening mee dat het alle dagen van de week op het parkeerterrein van het ICO betaald parkeren is en in de omgeving vergunning parkeren.
Bij de bar van Podium Zuidhaege zijn een beperkt aantal gratis parkeerkaarten verkrijgbaar. Hiervoor geldt wel op = op.

 De films beginnen  op het gepubliceerde tijdstip; er is geen voorprogramma of reclame.

Heb je geen e-ticket  dan is het altijd mogelijk aan de zaal een kaartje te kopen. Er kan helaas niet gepind worden. Bioscoopbonnen, cadeaukaarten of kortingsbonnen zijn bij ons niet geldig.

Het Filmhuis werkt volledig onafhankelijk, krijgt geen subsidie en heeft geen donateurs. Draag je ons een warm hart toe, dan kun je ons steunen door dit kenbaar te maken in je vriendenkring. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een Twitter-bericht of natuurlijk door een film te bezoeken.